Samsø; de mensen

wie zijn wij

Als adviseur, trainer en coach startte Thea Beentjes in 1995 met Beentjes Communicatie­-Educatie Advies. Na 17 jaar paste de naam en formule niet meer en in 2013 ging Samsø, Zin in Samen Werken, van start.

Thea studeerde biologie aan de lerarenopleiding in Groningen. Zij werkte ruim tien jaar als docent Biologie aan diverse scholen in het voortgezet onderwijs. Daarna maakte zij een overstap naar de voorlichting. Bij een grote patiëntenorganisatie werkte zij als coördinator van de informatietelefoon.
Midden jaren negentig besloot zij voor zichzelf te beginnen en startte zij haar loopbaan als zelfstandig trainer en coach.

De mens staat centraal

‘Mensen zijn de rode draad in mijn leven. Ik heb altijd met mensen gewerkt. Als student door het geven van zeillessen, later in het onderwijs en in de voorlichting. Mensen fascineren me, hun onderlinge verhoudingen, de manieren waarop ze met elkaar communiceren. Mijn focus is in de loop der jaren meer en meer gericht op samenwerken.

Ik wil mensen in staat stellen zich uit te spreken, bijvoorbeeld wanneer het stokt in de samenwerking binnen teams en/of tussen leidinggevenden en hun teams.
Wanneer mensen (weer) in gesprek gaan, elkaar durven te confronteren met hun eigen wensen en verlangens en vervolgens samen zoeken naar manieren om de verschillende wensen bij elkaar te brengen, gebeuren er prachtige dingen’.

Persoonlijke ontwikkeling

Thea hecht veel belang aan persoonlijke ontwikkeling, en volgde in dat kader diverse opleidingen. Zij is onder meer gecertificeerd trainer Kernkwadrant, gecertificeerd Provocatief coach, level 3 gecertificeerd Deep Democracy, volgde een opleiding tot systemisch coach en is sinds 2017 erkend opleider Themagecentreerde Interactie (Ruth Cohn Instituut Internationaal).

Samsø als netwerkorganisatie

Samsø is een netwerkorganisatie. Dit betekent dat wij samenwerken met professionals op het gebied van training, coaching, loopbaancoaching en interim-management. Zodat we onze klanten en ook elkaar inspireren en zin ervaren in onze samenwerking. En daarmee houden we de kwaliteit voor onze opdrachtgevers permanent op een hoog niveau.
rci_trainer_eng logo
Kern Kwadranten Trainer logo (2)
Ik ben geregistreerd Provocatief Coach
CRKBO_Docent